Shiro Kuramata 1934-1991. (Tokyo : Foundation Arc-en-Ciel, 1996)
Postume tentoonstelling met hommage aan Shiro Kuramata; de artistieke leiding van de tentoonstelling lag bij Ettore Sottsass; tekstbijdragen o.a. door Ettore Sottsass, Tadashi Yokohama, François Burkhardt en Andrea Branzi
Engels
Japans
Shiro Kuramata 1934-1991.
boek
Keywords: Kuramata, Shiro; Post-modernisme; Japan