Octo. - Fabricius Møller, Anne; Octo; Vallentin, Ayoe (Kopenhagen : Rhodos, 1997)
Octo is een ontwerperscollectief uit Denemarken met ontwerpers uit verschillende disciplines.
Engels
Deens
boek
Keywords: Octo; 1996 - 1996; eigen tijd; Denemarken