Poltrona Frau : Timeless, in Time - Carugati, Decio Giullio Riccardo (Milan : Electa, 2000)
Geschiedenis van het Italiaanse meubelbedrijf Poltrona Frau; klemtoon op zitmeubilair en bedden; ook enkele industriële ontwerpen; evolutie van ambacht naar design
Engels
boek
Keywords: Poltrona Frau; 1912 - 2000; Italië