Jules Wabbes 1919 - 1974 : binnenhuisarchitect - Ferran-Wabbes, Marie (Doornik Brussel : La Renaissance du Livre Dexia Bank, 2002)
Jules Wabbes (1919-1974) is een van de belangrijkste Belgische meubelontwerpers uit de naoorlogse periode. Hij staat voornamelijk bekend voor zijn kantoormeubilair met klanten als Glaverbel, Royal Belge en Foncolin. Toch bleef hij lang een onbekende bij het brede publiek.Dit boek werd geschreven door zijn dochter.
Adlib record nr. 530009563
Nederlands
boek
Keywords: Wabbes, Jules; België