Liberty Style - Arwas, Victor ([s.l.] : Parco, 1983)
catalogus bij de tentoonstelling in Parco, Japan; originele ontwerpen uit de grote Liberty collectie: meubilair, stoffen, kleren, klokken, bestek, juwelen, keramiek, objecten in tin; tekst met geschiedenis van de firma Liberty.
Adlib record nr. 530009653
Engels
Japans
Liberty Style
boek
Keywords: Liberty, Sir Arthur and Lady; 1880 - 1910; art nouveau; Groot-Brittannië