De droomfabriek : Alessi vanaf 1921 - Alessi, Alberto (Milano : Electa, 2002)
ontstaan en evolutie van de firma Alessi in Italië, van ambacht naar design, massa-productie van inox voorwerpen, het grote engagement tav ontwerpers als Mendini, Sottsass, Starck, Graves en vele anderen
Nederlands
boek
Keywords: Alessi, Alberto; Alessi; Italië