Het Album Congolais - Adriaenssens, Werner (Brussel : Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis, 2002)
In 2002 verwierven de K.M.K.G. dit herdenkingsalbum en de bijhorende lezenaar 'Héron', beide van de hand van Philippe Wolfers. Het album werd vervaardigd nav de oprichting van de koloniale afdeling in Tervuren, 1897. Merk op dat die tentoonstelling een dermate grote invloed had, dat men in het Brusselse niet enkel over de 'Art Nouveau' sprak, maar er ook naar refereerde als de 'Style Congo'
Adlib record nr. 530009818
Nederlands
boek
Keywords: Wolfers, Philippe; Tervuren