Timo Sarpaneva : collection la coleccion. - Aav, Marianne 1927-2001; Brännback, Ebba; Viljanen, Eeva (Helsinki : Designmuseo, 2006)
Museumcatalogus die de grote Timo Sarpaneva collectie beschrijft in het Designmuseo van Helsinki, Finland; die omvat zo'n 500 objecten van deze grote Finse ontwerper van de 20e eeuw; het boek bevat ook een volledig cv en literatuurlijst; beschrijving van de objecten en kleurenfoto's; o.a. van zijn iconisch geworden gietijzeren kookpot met los houten handvat.
Engels
Spaans
boek
Keywords: Sarpaneva, Timo; Iittala; 20ste eeuw; Finland