Ollo: Rivista senza messaggio diretta da Alessandro Mendini - Studio Alchimia. - Alchimia; Studio Alchimia; Mendini, Alessandro (Milaan, : [s.n.], 1988)
Losse bladen in kartonnen foedraal; reeks van foto's, geen tekst
Adlib record nr. 530010312
tijdschrift
Keywords: Italië; Milaan