The Architecture of Philippe Starck - Bertoni, Franco (London : Academy, 1994)
In dit boek ligt de nadruk op de architectuur-projecten van Philippe Starck, tot 1993; niet alleen architectuur maar ook talrijke interieur-projecten worden toegelicht: van Café Costes tot projecten voor het presidentieel paleis in Parijs, de opera in Tokyo, de biënnale in Venetië, Madrid, New York tot de geprefabriceerde woningen voor postorderbedrijf Trois Suisses.
Engels
boek
Keywords: Starck, Philippe