Kaj & Franck. Designs & Impressions : Esineitä ja lähikuvia - Jantunen, Päivi ([s.l.] : WSOY, 2011)
Auteur Päivi Jantunen was jarenlang medewerkster van Kaj Franck, oa bij Arabia en Iittala; in dit boek interviewt zij vrienden en collega's van Kaj Franck (oa Oiva Toikka, Heikki Orvola, Vuokko Eskolin-Nurmesniemi en Fujiwo Ishimoto) en biedt zo een nieuwe kijk op zijn werk; het boek verscheen tgv de 100e geboortedag van de designer.
Adlib record nr. 530010333
boek
Keywords: Franck, Kaj