L'Anverre : Garden of delights - Ducreux, A.C.; Dewilde, Robert; Coirier, Lise; Melis, Marc; Garouche, Myriam; Schanzer, Sem; Henkens, Chris (Antwerpen : Tectum, 2007)
Naar aanleiding van het twintigjarig bestaan van het kunstenaarscollectief L'Anverre kwam een tentoonstelling tot stand. L'Anverre creëerde een sfeerruimte waarbij het aspect 'belevenis' van het grootste belang was. Kunstcreaties gebaseerd op de elementen licht (verlichting), aarde (glas en keramiek), water (waterbar) en natuur (groeninstallaties) werden samengebracht tot een sfeervol en rustgevend geheel. Dit boek hoort bij die tentoonstelling.
Engels
Nederlands
Frans
hardcover
L'Anverre. Garden of delights, Antwerpen, Koningin Fabiolazaal, 22 juni tot 9 september 2007
boek
Keywords: L'Anverre; 1987 - 2007; België