Plateelbakkerij Schoonhoven anno 1920 - de Jonge, Leendert (Zwolle : Assen Gouda : Waanders Drents Museum Stedelijke musea Gouda, 2003)
Overzicht van de geschiedenis van de plateelbakkerij Schoonhoven, anno 1920 tot heden; heden bestaat de fabriek nog steeds, bekend onder de naam Schoonhoven Keramiek BV
dit is deel 6
Nederlands
boek
Keywords: Schoonhoven; 1920 - 2000; Interbellum; Nederland