De Witte Lietaer 1898-1998. - Callewier, Roger; NV Textiles De Witte Lietaer (1998)
boek nav 100 jaar bedrijf 'de witte lietaer'; bevat ook historische schets van de vlasnijverheid rond lauwe en kortrijk
Adlib record nr. 530010351
Kroniek van een zuid-west-vlaams textielbedrijf
Nederlands
boek
Keywords: de witte lietaer; België