Een Leven vol stoelen / Stichting Vormgeving in Hout. - During, Stefan (Stichting Vormgeving in Hout, 2011)
Het verhaal van Stefan During, een geoloog die meubelmaker werd; stoelen werden zijn specialiteit.
Nederlands
boek
Keywords: During, Stefan; Nederland