Max Bill : Ohne Anfang Ohne Ende. - Herford, Marta (Herford : Marta Herford Museum, 2008)
Retrospektieve tentoonstelling nav van de honderdste geboortedag van de kunstenaar, ontwerper, architekt, typograaf en theoreticus Max Bill; tentoonstelling olv Jan Hoet; Max Bill studeerde o.a. aan het Bauhaus en in Parijs.
Duits
Engels
kunstcatalogus
Keywords: Bill, Max; 1908 - 1994; Zwitserland; Duitsland