Conta & Boehme Porcelain : Identification and Value Guide - Vogel, Janice & Richard (2001)
Catalogus met geschiedenis en identificatie van Conta en Boehme porselein; waardeschatting in Amerikaanse dollar.
Engels
Engels
boek
Keywords: Conta & Boehme; 1800 - 1940; Duitsland