Art of the Loom : 32 Tapestries Woven on the Looms of Mark Deweer's Factory, Otegem, Belgium - Borka, Max; Hoet, Jan (Deweer gallery Medium, 2010)
Catalogus bij de verzameling kunstenaarstapijten die Mark Deweer in de loop der jaren (vnlk 2005-2006) gemaakt heeft; tapijten van de kunstenaars: Stephan Balkenhol, Sergey Bratkov, Tony Cragg, Jan De Cock, Stefaan Dheedene, Jan Fabre, Günther Förg, Ilya & Emilia Kabakov, Thomas Lange, Matthieu Laurette, Josef Felix Müller, Panamarenko, Anne-Mie Van Kerckhoven, Koen Vanmechelen; voorwoord door Jan Hoet.
Engels
Nederlands
gebonden, met linnen beklede hardback
boek
Keywords: Deweer, Mark; Eigen Tijd; België