Philippe Wolfers : Précurseur de l'Art Nouveau - Wolfers, Marcel; Maret, François (Brussel : Meddens, 1965)
Portret van Philippe Wolfers als voorloper, gangmaker en exponent van de art nouveau in Brussel: juweelontwerp en kleine objecten en maubilair komen aan bod; bijzonder omdat het een boek is geschreven door zijn zoon Marcel Wolfers, zelf opgeleid als beeldhouwer en bekend als lak-kunstenaar.
Adlib record nr. 530010372
genummerd exemplaar nr. 1085 uit de serie 'Monographies de l'Art Belge' iov de Belgische overheid
Frans
boek
Keywords: Wolfers, Philippe; 1880 - 1929; België