Bmad Wijs, wijzer, wijst - Poulain, Norbert, 1947-; Vorm, filosofie & gaga (Gent : Eigen beheer, 2007)
absurdistisch betoog door verschillende auteurs over de bladwijzer; de uitgave valt op door de vormgeving
Adlib record nr. 530010377
losse bladen in aluminium foedraal
Nederlands
boek
Keywords: Poulain, Norbert; Gent