Metall. Keramik. Stein. : Werner Bünck- Retrospektive. - Küster, Babette (Leipzig : GRASSI Museum, 2011)
Catalogus van de gelijknamige retrospectieve tentoonstelling in het Grassi Museum, Leipzig; van 4 december 2011 tot 4 maart 2012; objecten in metaal, steen en keramiek; schalen, vazen, juwelen en ruimtelijk werk
Duits
boek
Keywords: Bünck, Werner; 1960 - 2010; Duitsland