The Furniture of Poul Kjaerholm : Catalogue Raisonné - Sheridan, Michael A.; Helmer-Petersen, Keld (New York : Gregory R. Miller & Co., 2007)
Oeuvrecatalogus, biografie, bibliografie; naslagwerk voor alle projecten en ontwerpen van Poul Kjaerholm
Engels
boek
Keywords: Kjaerholm, Poul; Kjærholm, Poul; 1929 - 1980; Denemarken