Ron Gilad. (New York, 2004)
Ron Gilad heeft Israëlische roots maar is gevestigd in New York; hij is een conceptueel designer die voortdurend de relatie kunst-design in vraag stelt.
Engels
boek
Keywords: Gilad, Ron; Designfenzider; Eigen Tijd; Verenigde Staten van Amerika