Ettore Sottsass : Drawings over 4 decades - Sottsass, Ettore; Branzi, Andrea; Krause, Rainer (Frankfurt/M. : IKON, Galerie für Design-Zeichnungen, 1990)
Catalogus bij de gelijknamige tentoonstelling in de IKON-galerij; deze galerij specialiseert zich in de ontwerptekening om zo het wordingsproces van (design) objecten bloot te leggen
met stadsplan van Frankfurt, opgedragen 'aan Lieven Groeten Marc Dubois 2/9/90'
Engels
Duits
boek
Keywords: Sottsass, Ettore; eigen tijd; Italië