Matteo Thun, Depth and Superficiality; Tiefe und Oberflächlichkeit - Thun, Matteo; Fisher, Volker (Frankfurt/M. : IKON, Galerie für Design-Zeichnungen, 1990)
catalogus bij de gelijknamige tentoonstelling in galerij IKON, Frankfurt; deze galerij stelt ontwerptekeningen tentoon en wil zo de klemtoon leggen op het wordingsproces van (design)objecten
Adlib record nr. 530010399
Duits
Engels
boek
Keywords: Thun, Matteo; eigen tijd; Oostenrijk; Italië