Short Stories 2004 "Sandro e/o Sandro" Cinque Tavoli di Sandro Chia; Nove Miniature di Alessandro Mendini - Chia, Sandro; Mendini, Alessandro (Livorno : Short Stories, 2004)
catalogus en verkoopprijzen van gelimiteerde edities: 5 tafelontwerpen van Sandro Chia en 9 precieuze miniatuur-edities van meubilair en objecten van Alessandro Mendini; oa de Proust-chair
Adlib record nr. 530010400
boek
Keywords: Mendini, Alessandro; Chia, Sandro; eigen tijd; Italië