Filip Roland. - Béthume, Gérard; Van Goidsenhoven, Jan; Kieckens, Christian; Bastin, Olivier (Archiscénographie, 1995)
Reflectie op 20 jaar werken van de architect-meubelontwerper Filip Roland, de publicatie valt samen met een tentoonstelling in het Maison de la Culture de Namur.
Frans
Nederlands
Frans
boek
Keywords: Roland, Filip; 1975 - 1995; België