Liberty's Furniture 1875-1915. The Birth of Modern Interior Design - Bennett, Daryl (Antique Collectors' Club, 2012)
Liberty's Furniture 1875 -1915 biedt een helder en haast volledig overzicht van de vroegste periode Liberty
Adlib record nr. 530010415
Engels
boek
Keywords: Liberty & Co; 1875 - 1915; Arts and Crafts; Groot-Brittannië