IKEA the book, Designers, products and other stuff - Bengtsson, Staffan; Krause, John; Björkbom, Elisabeth (Sweden : Arvinius Förlag, 2010)
De vertaling van de titel [IKEA, het boek; Designers, producten en andere dingen] behoeft verder weinig uitleg: een kleurige kijk in de grote 'leefkeuken' van IKEA; met oa een interview met de stichter, verschillende ontwerpers en trouvailles en rariteiten als gehackt Ikea-meubilair of een stoel van Verner Panton voor IKEA uit 1995- de Vilbert- die al na een paar maanden uit de rekken van de meubelgigant verdween wegens te gering commerciaal succes...
Adlib record nr. 530010427
Engels
boek
Keywords: Ikea; eigen tijd; Zweden