het Jaar van het Glas. - Unger, Marjan; ZOO producties (Eindhoven ZOO producties, 2012)
De reeks CalendarBooks is een samenwerkingsverband tussen [Z]OO producties en drukkerij Slinger. 2012 is het 2e exemplaar in de serie; het is een kruising tussen een agenda en een boek, met een deelgebied van de vormgeving als onderwerp: in 2012 is dat glas.. Het Nationaal Glasmuseum Leerdam staat centraal; daarnaast is er aandacht voor glas in allerlei presentaties, beurzen en evenementen op andere plaatsen.
Adlib record nr. 530010437
voluit op de kaft: The Year of Glass: calendar z012 boek ZOO Producties :Het jaar van het Glas
Nederlands
Engels
boek
Keywords: Nationaal Glasmuseum Leerdam; Nederland