David Huycke. - Van de Vyver, Ron; Game, Amanda (Sint-Niklaas : Stad Sint-Niklaas, 2007)
David Huycke is één van de belangrijkste zilverkunstenaars in België; In een doctoraatsonderzoek in de kunsten zocht hij naar nieuwe toepassingsmogelijkheden van de granulatietechniek, een eeuwenoude decoratiemethode uit de goudsmeedkunst die reeds in de klassieke oudheid door de Etrusken werd geperfectioneerd, maar sindsdien weinig evolutie kende.
Adlib record nr. 530010451
Nederlands
Engels
boek
Keywords: Huycke, David; België