Le Design Mobilier des Années 50 en Belgique : Etude de Cas: Restauration d'une Armoire Tubax de Willy Van Der Meeren - Dardilhac, Gaëlle ([S.l.] : [s.n.], 2013)
proefschrift tot het behalen van de master 'Conservation et Restauration d'oeuvres d'Art; option Contemporain' aan de 'Ecole supérieure des Arts, Saint-Luc, Liège' Restauratrice Ruth Goris van het Design museum Gent zetelde in de jury; de auteur bezocht ook o.a. de collectie Van Der Meeren's in het Design museum
Adlib record nr. 530010467
Frans
boek
Keywords: Van Der Meeren, Willy; Tubax; fifties; België