Paul Hankar als interieurarchitect. - Adriaenssens, Werner; Koning Boudewijnstichting; Daenens, Lieven; Loyer, François (Koning Boudewijnstichting, 2005)
vertaalde uitgave van "Paul Hankar, architecte d'intérieur"; de titels van de hoofdstukken: Bouwkunst als synthese van verschillende uitdrukkingsmiddelen; De kamerschermen van het Brusselse Grand Hôtel; "Brussel was toen nog een bruisende stad" Twee kamerschermen van Paul Hankar uit de hoogdagen van het restaurant van het Brusselse Grand Hôtel.
Adlib record nr. 530010470
Nederlands
boek
Keywords: Hankar, Paul; België