Jules Wabbes - Ferran-Wabbes, Marie (Gent : Borgerhoff-Lamberigts, 2010)
Jules Wabbes (1919-1974) is een van de belangrijkste Belgische meubelontwerpers uit de naoorlogse periode. Hij staat voornamelijk bekend voor zijn kantoormeubilair met klanten als Glaverbel, Royal Belge en Foncolin. Toch bleef hij lang een onbekende bij het brede publiek.Dit boek werd geschreven door zijn dochter.[Het is een herwerking van het boek uit 2002.]
Adlib record nr. 530010488
Nederlands
boek
Keywords: Wabbes, Jules; België