Stof tot nadenken : Hilde Metz. - De Block, Nele ([S.l.] : [s.n.], 2014)
Dit boek werd uitgegeven naar aanleiding van de tentoonstelling "Stof tot nadenken" textiel van Hilde Metz met de steun van Design Vlaanderen en het gemeentebestuur van Kruibeke.
Nederlands
boek
Keywords: Metz, Hilde