Ars ceramica : Céramique Contemporaine en Belgique = Contemporary Ceramics in Belgium = Hedendaagse Keramiek in België. - Walgrave, Jan (Liège : Mardaga, 1992)
Dit werk werd uitgegeven met de steun van IBM Belgium
Adlib record nr. 530010538
Frans
Engels
Nederlands
boek