Dutch Design 2004-2005 X - Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (Amsterdam : BIS Publishers, 2004)
Dit boek het eerste van de twee delen van Dutch Design 2004/2005, deel twee heeft als titel: "Dutch Design 2004-2005: Y".
Adlib record nr. 530010545
Engels
Nederlands
boek