Licht als leidraad : Leven en werk van Frits Lensvelt (1886-1945) - Leidelmeijer, Frans; van den Berg, Tuja ('t Goy-Houten : Hes & De Graaf, 2007)
Dit boek verschijnt ter gelegenheid van de tentoonstelling over Frits Lensvelt in het Theather Instituut Nederland te Amsterdam, 15 februari t/m 28 mei 2007, en het Drents Museum te Assen, 9 juni t/m 2 september 2007.
Nederlands
boek
Keywords: Lensvelt, Frits