Lightopia. - Vitra Design Museum (Weil am Rhein : Vitra Design Museum, 2013)
Deze catalogus is gepubliceerd naar aanleiding van de tentoonstelling "Lightopia". Dit is een tentoonstelling van het Vitra Design Museum, Weil am Rhein, in samenwerking met Fundação EDP, Lissabon. "Lightopia" liep in in het Design museum Gent van 15 november 2014 tot en met 15 maart 2015.De catalogus bestaat uit drie delen in een kartonnen foedraal; "Lightopia volume 1/3: Essays on the Cultural History of Light", "Lightopia volume 2/3: Masterpieces 100 Lights" en "Lightopia volume 3/3: Visions, Lighting Design for Tomorrow".
Adlib record nr. 530010680
Engels
kunstcatalogus