Tekeningen en grafiek uit de Stad Esslingen am Neckar. - Paalman, Hans (Schiedam : Stedelijk Museum Schiedam, 1983)
Ackermann, Max ; Albers, Josef ; Alechinsky, Pierre ; Antes, Horst ; Appel, Karel ; Arp, Hans ; Barlach, Ernst ; Baumeister, Willy ; Bazaine, Jean René ; Beckman, Max ; Bissier, Julius ; Bissière, Roger ; Böhringer, Volker ; Braque, Georges ; Brüning, Peter ; Campendonk, Heinrich ; Campigli, Massimo ; Chagall, Marc ; Corinth, Louis ; Corneille ; Dahmen, Karl Fred ; Dix, Otto ; Eliasberg, Paul ; Feininger, Lyonel ; Fleischmann, Adolf Richard ; Förch, Robert ; Francis, Sam ; etc.
Tekeningen en grafiek uit de Stad Esslingen am Neckar, Stedelijk Museum Schiedam, 13 juli - 15 augustus 1983
boek
Keywords: Esslingen am Neckar