Nederlandse Kunst : Rijksaankopen 1990. - Frans Halsmuseum, Haarlem (Den Haag : RBK (Rijksdienst Beeldende Kunst), 1991)
Aarsma, Hans ; Appenzeller, Hans ; Bakx, Annette ; Baljeu, Joost ; Bergallo, Armando ; Besems, Korrie ; Birza, Rob ; Boas, Philip ; De Boer, Corrie ; Boezem, Marinus ; Bosch, Frans ; Bouman, Margreet ; Van den Broeck, Frank ; Broekmans, Marlo ; Brouwn, Stanley ; Cardena, Michel ; Content, Eli ; Corbijn, Anton ; Cosijn, Lies ; etc.
Nederlandse Kunst : Rijksaankopen 1990 : Souvenirs, realistische tendenzen in de hedendaagse schilderkunst, Frans Halsmuseum, Haarlem ; Getoond en Versierd, een overzicht van sieraden, aangekocht tussen 1960-1975, Vishal, Haarlem
boek
Keywords: Nederland