Eindexamen-catalogus 1988 : Koninklijke Akademie voor Kunst en Vormgeving 's-Hertogenbosch. ('s-Hertogenbosch : Koninklijke Akademie voor Kunst en Vormgeving, 1988)
Fukkink, G.J. ; Klomberg, Diedrik ; Knoflach, P. ; Koenraads, Pieter ; Thijssen, Lodewijk ; Wijgergangs, Ad ; Evelein, Maria ; van Gool, Hetty ; Lardinois, Yvette ; Moora, Woepi ; Stokwielder, Bernadette ; etc.
Eindexamen-catalogus 1988, Koninklijke Akademie voor Kunst en Vormgeving, 's-Hertogenbosch, 24 tot en met 29 juni 1988
boek