Eindexamen 1990 : Academie voor Kunst en Vormgeving Hogeschool 's-Hertogenbosch. ('s-Hertogenbosch : Akademie voor Kunst en Vormgeving Hogeschool, 1990)
van den Akker, Hjalmar ; Asnes, Frank ; Baerveldt, Sharon ; van Bakel, Simone ; van Beers, Berrie ; Ben-David, Amitai ; Boodt, Annelies ; van den Boogaard, Ingrid ; Bosch, Margriet ; Braat, Marieke ; Brans, Biek ; Bressers, Francine ; Broekman, Monique ; de Bruijn, Janneke ; etc.
Eindexamen 1996, Academie voor Kunst en Vormgeving Hogeschool 's-Hertogenbosch, 22 juni tot en met 1 juli 1990
boek