Kunstenaars uit het Gemeenschapsonderwijs. (Wetteren : Geo Art v.z.w., 1992)
Chanet, Raoul ; De Backer, Denijs ; de Fevere, Henk ; Dekimpe, Nicole ; De Meyer, Jacky ; Devrieze, Jeffrie ; Fobe, Linde ; Frantzen - De Leye, Betty ; Frimout, Cyr ; Gaudaen, Gerard ; Germonpre, Gerrit ; Harris, Pat ; Jacobert ; Labbeke, Martine ; Leemans, Jef ; Leemans, Vik ; etc.
Kunstenaars uit het Gemeenschapsonderwijs, Lokalen van het K.T.A. 2, Sint-Amandsberg, 3 oktober 1992
boek