Vijfde Triënnale Beeldhouwkunst Antwerpse Kunstenaars. - Koninklijke Wase Kunstkring, Sint-Niklaas; Vijfde Triënnale Beeldhouwkunst, Sint-Niklaas, 1979 (Sint-Niklaas : Stadsbestuur, 1979)
Celie, Pieter ; Coppens, Mariette ; Cornelissen, Remy A.M. ; De Leeuw, Bert ; Lode De Preter ; Dries, Jan ; Flips, George ; Gentils, Vic ; Goris, Paul ; Haenen, Toon ; Ibens, Wim ; Keustermans, Jan ; Kreitz, Willy ; Lannoye, Henri ; Mazy, Marcel ; Minne, Joris ; Peters, Jozef ; Poels, Albert ; Smits, René ; Szukalski, Albert ; Teugels, Mariette ; Van Den Brande, Frans ; Van Der Linden, Art ; Van Esbroeck, Leopold ; Van Hoeydonck, Patrick ; Van Hoeydonck, Paul ; Van Looij, Bent ; Vertongen, FritzWalravens, Frans ; Wauters, Lil, Panamarenko
Vijfde Triënnale Beeldhouwkunst Antwerpse Kunstenaars, Stadspark, Sint-Niklaas, 19 mei - 16 augustus 1979. Ingericht door de Koninklijke Wase Kunstkring en het Stadsbestuur.
boek
Keywords: Antwerpen