Het Atelier Taze uit Parijs : toont werk van 25 Franse Grafici. - Atelier Taze, Paris; Internationaal Exlibriscentrum, Sint-Niklaas (Sint-Niklaas : Stadsbestuur, 1983)
Alejandro, Ramon ; Bazire, Pierre ; Berge, Louis-René ; Cavalletti, Andriana ; Csech, Hélène ; Davies, Richard ; Desmazières, Erik ; Doaré, Yves ; Frey, Maurice ; Houtin, François ; Jobert, Yves ; Lodeho, Etienne ; Marsault, Noël ; Mazuru, Didier ; Mockel, Francis ; Mohlitz, Philippe ; Mongrolle, Bénédicte ; Moreh, Mordecaï ; Royer, Alain ; etc.
Het Atelier Taze uit Parijs toont werk van 25 Franse Grafici, van 15 mei tot 19 juni 1983, Internationaal Exlibriscentrum, Sint-Niklaas
boek
Keywords: Frankrijk