Atelier Piet Clement uit Amsterdam : toont grafiek van 26 hedendaagse kunstenaars. - Atelier Piet Clement, Amsterdam; Internationaal Exlibriscentrum, Sint-Niklaas (Sint-Niklaas : Stadsbestuur, 1984)
Andrea, Pat ; Nieuwenhuys, Constant A. ; Cremer, Jan ; De Nie, Eric ; Diederen, Jef ; Engelman, Martin ; Flor, Eduard ; Gerritz, Harrie ; Gubbels, Klaas ; Hendrix, Jan ; Henneman, Jeroen ; Hillenius, Jaap ; Koornstra, Metten ; Lataster, Ger ; Le Roy, Guillaume ; Lucassen ; Lucebert ; Montyn, Jan ; Postma, Hannes ; Raveel, Roger ; Tolman, Ronald ; van Soest, Pierre ; Voet, Wilfred ; Vos, Peter ; Westerik, Co ; Ysbrant
Atelier Piet Clement uit Amsterdam toont grafiek van 26 hedendaagse kunstenaars, van 24 juni tot 5 augustus 1984, Internationaal Exlibriscentrum, Sint-Niklaas
boek
Keywords: Amsterdam