Fotografi 150 Ar : Svensk och utländsk fotografi ca 1840-1989 ur museets samlingar. - Granath, Olle; Sidwall, Ake; Fotografiska Museet, Stockholm (Stockholm : Moderna museet, 1989)
Levitt, Helen ; Doisneau, Robert ; Gallahan, Harry ; Sudre, Jean-Pierre ; Hammarskiöld, Hans ; Frank, Robert ; Steinert, Otto ; Fridlund, Jan ; Sudek, Josef ; Hirsch, Walter ; Alström, Ove ; etc.
Fotografi 150 Ar : Svensk och utländsk fotografi ca 1840-1989 ur museets samlingar, Fotografiska Museet, Stockholm i Moderna Museet, Stockholm, 8 juli - 24 september 1989
kunstcatalogus