Hur Landet Ligger. - Fotografiska Museet, Stockholm (Stockholm : Moderna museet, 1993)
Knuutila, Japo ; Duncker, Henrik ; Tuumanen, Yrjö ; Kaila, Jan ; Vuoksenmaa
Hur Landet Ligger, Fotografiska Museet, Stockholm i Moderna Museet, Stockholm, 4 december 1993 - 24 januari 1994
kunstcatalogus