Jorden : globala förändringar. (Stockholm : Moderna museet, 1994)
Shannon, Tom ; Kowalski, Piotr ; Günther, Ingo ; Wolgers, Dan ; Mulkers, Urbain ; Gilardi, Piero ; Billgren, Ernst
Jorden globala förändringar / The Earth Global Change, Moderna Museet, Stockholm, 4.6. - 9.10.1994
kunstcatalogus